Winst voor de beeballers!

Afgelopen zaterdag kwamen onze beeballers weer in actie. De 7e wedstrijddag van dit jaar vond plaats op het veld van de Cubs, aan de Parkweg. Aangemoedigd door vele vaders en moeders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes andere enthousiaste toeschouwers mochten wij het dit keer opnemen tegen de Giants. De spelers van Bucks en TTT speelden samen een wedstrijd op het andere veld.

We moesten helaas een paar spelers missen dit keer, maar gelukkig waren Bas, Wessel, Joey en Sewdou in topvorm. Wessels broer Vincent kwam eigenlijk om aan te moedigen maar wilde ook wel meespelen, fijn! Aan 5 hebben we bij beeball al genoeg om een team te vormen dus we konden beginnen.

Het was erg warm, maar dat weerhield de spelers van de Cubs er niet van om flink te scoren. Sewdou speelde voor het eerst met een wedstrijd mee en wist meteen al 2 punten binnen te halen, top gedaan Sewdou! Joey en Bas sloegen beiden een homerun. Uiteindelijk wonnen we met 8 – 6.

Na 2 innings kreeg een aantal kids toch wel last van de warmte. Alle spelers van de Cubs, Bucks, Giants en TTT die nog door wilden, speelden een tweede wedstrijd op het hoofdveld. Op het achterste veld werd een emmer ballen neergezet en kon iedereen die dat wilde nog even slaan!

Al met al, ondanks de hitte, wederom een zeer geslaagde ochtend. Aanstaande zaterdag spelen we op het veld van de Eagles in Schalkhaar. Daarna gaan we genieten van een welverdiende zomerbreak. GO CUBS GO!

Wilna Salomons