Training Pick offs loont.

Afgelopen woensdag werd er bij de aspiranten getraind op het gooien van pick offs. Dat was vandaag tijdens de thuiswedstrijd tegen de Animals goed te zien. Maar liefst 2 keer zorgde Dannieck (Pitcher) en Marijn (1e honk) ervoor dat er een speler van de Animals uit ging bij een poging van het stelen van een honk.

De wedstrijd begon met een achterstand voor de Cubs in de 1e inning. Bryan had zijn dag niet en gooide veel wijd. De 1e inning eindigde in 2-3 met punten voor Stan en Dannieck.

De 2e inning scoorden de Animals weer 2 punten. Hun slagbeurt eindigde door een spectaculaire vangbal van Marijn tegen het hek bij het 1e honk. De Cubs zijn weer aan slag en de punten stromen binnen. Dialo, Ruben, Stan, Bryan en Dannieck zorgen ervoor dat de 2e inning eindigt in 7-5

In de 3e inning behalen de Animal’s een 6e punt, maar daar blijft het bij. Inmiddels is de 1 1/2 uur speeltijd al voorbij, en gaat de winst van de wedstrijd naar de Cubs. De wedstrijd wordt vastgelegd op 7-6 voor de Cubs. In overleg blijft de stand staan, maar wordt er voor de fun en het opdoen van ervaring nog even een tijdje doorgespeeld.

Met opnieuw een gewonnen wedstrijd staan de aspiranten van de Cubs bovenaan de ranglijst. Even van genieten!

Wilna Salomons