Succesvolle openingsday dankzij sensationele start aspiranten Cubs

De eerste wedstrijd van het seizoen is een feit! Vandaag speelden de aspiranten van de Cubs een thuiswedstrijd tegen de TexTownTigers uit Enschede. Om 11.00 uur precies begon de wedstrijd onder leiding van scheidrechter Daan Verboom.

Het was in het begin goed te merken dat het de eerste wedstrijd van het seizoen was want aan beide kanten ging het aanvankelijk een beetje moeizaam. TTT wierp als eerste de schroom van zich af en begon punten te scoren ondanks het goede pitchwerk van Yoram Koelewijn. Maar na een uur gespeeld te hebben lieten de Cubs ook aanvallend goed werk zien en werd de achterstand omgebogen naar een kleine voorsprong van 10-9.

De laatste inning brak aan. Michael Lahdo had Yoram Koelewijn vervangen op de pitchersplaat en had al snel twee man uit gegooid met 3 slag. Maar de derde nul bleef lang uit waardoor TTT maar liefst 5 punten kon scoren.

De gelijkmakende inning begon voortvarend voor de Hardenbergse jeugd en ze scoorden snel, mede geholpen door de wijdballen van de Enschedese werper, 2 punten.
Met alle honken vol kwam slagman Melvin Odink aan slag en met een geweldige 3-honkslag zorgde hij voor de eerste overwinning van 2016!

Ondanks een man te weinig toch een prachtige overwinning! - Xavier Broos

Lijkt je honkbal ook een leuke sport en ben je tussen de 12 en 16 jaar kom dan eens meetrainen op woensdagavond om 19.00 uur. ‪#‎GoCubsGo‬