Cubs support your locals

Veel lokale winkels en bedrijven ervaren al jaren uitdagende tijden. Zeker na de uitbraak van het nieuwe Coronavirus en de maatregelen die getroffen moeten worden hebben bedrijven het zwaar. Iedereen zoekt mogelijkheden de dienstverlening aan te passen en klanten te blijven bedienen en om zelf het hoofd boven water te houden. Cubs heeft een uniek aanbod om ondernemers juist in deze tijd te ondersteunen.

Als vereniging staat Cubs midden in de samenleving. Vanuit onze sociale identiteit van onze honk- en softbalvereniging nemen we initiatief richting onze lokale ondernemers. Wij zijn in de gelukkige omstandigheden dat we een financiële gezonde vereniging hebben met een fantastisch sportpark gelegen aan de parkweg hebben we een perfecte zichtlokatie in Hardenberg.

We hebben besloten om lokale ondernemers rond ons sportveld een jaar lang kosteloos de gelegenheid te geven om zichzelf te presenteren. Ook op onze website zullen wij aandacht schenken aan organisaties die juist nu steun in de rug heel goed kunnen gebruiken. Dit doen we onder het mom van #support your locals. En natuurlijk doen we daarbij een beroep op onze leden en alle inwoners van Hardenberg.  ( direct aanmelden? klik hier )

De Stichting Centrummanagement Stad Hardenberg is benaderd en is erg enthousiast over dit initiatief. Aangesloten ondernemers zijn geïnformeerd hoe zij gebruik kunnen maken van dit initiatief van de honk- en softbalvereniging Cubs. Ook dragen zij via een enorm spandoek hun boodschap uit en roepen op locale ondernemers te ondersteunen.

Concreet aanbod

Honk- en softbalvereniging Cubs biedt elke ondernemer uit Hardenberg en omgeving de mogelijkheid om zich tot 31 maart 2021 kosteloos te promoten. Via een groot spandoek van 100 cm bij 300 cm aan ons sportpark aan de Parkweg in Hardenberg en via onze website www.cubs.nl/locals.


Serwin gooit namens Cubs symbolisch een balletje op naar Erik van centrummanagement Hardenberg

Ondernemers kunnen zich melden door ons te mailen ( klik hier ). Zij ontvangen dan een mail met praktische informatie hoe je een spandoek goed en voordelig (€ 39) lokaal kan laten regelen via Huisjes reclame, Decomar, Promocoach, PrintXtra of de printsjop of een andere lokale ondernemer. Aanmelden kan in ieder geval tot 1 juni 2020.

Tip
Wellicht ken jij een bedrijf of ondernemer die ook een steuntje in de rug kan gebruiken. Informeer hen van ons aanbod of doneer een doek.

Heb je vragen, suggesties of wil je zelf bijdragen, stuur een mail naar Serwin van Dijk ( voorzitter@cubs.nl ) of bel naar (06) 388 900 88.

Werkt de link niet? Stuur dan een mail naar voorzitter@cubs.nl
Knip de onderstaande tekst en vul deze aan voor de mail te versturen

Ik meld mij aan voor de actie #support your locals van honk- en softbalvereniging Cubs.

Ik wil graag met een banner op de website. Ik stuur daarom direct mijn logo mee
-> Logo als bijlage toevoegen aan deze mail.

Ik wil graag vermeld worden met de volgende gegevens:
– Bedrijfsnaam:
– Website:
– E-mail adres:

Ik werk bij voorkeur met de volgende lokale drukker:
-> Naam drukker:

Wij verzoeken uw drukker contact met u op te nemen voor het laten maken van een mesh spandoek.

Voor verdere vragen of bijzonderheden hieronder mijn contactgegevens:
-> Naam:
-> Telefoonnummer: