Impressie van een ontzettend leuke familiedag! (deel 3)

Impressie van een ontzettend leuke familiedag bij Cubs! ☀️
 
Zaterdagochtend, 23 juni was de activiteitencommissie al druk bezig om de velden uit te zetten, de prijzentafel in te richten en het terras gezellig aan te kleden. De laatste dingen werden doorgesproken en langzaamaan druppelde iedereen binnen.
Bart Cramer nam het woord en heette een ieder van harte welkom.
Hij gaf uitleg over de dag en lichtte de spelregels toe. 📝
📢 De toeter klonk en de wedstrijden konden beginnen.
Er waren maar liefst 6 teams die om de felbegeerde beker streden.
Na drie wedstrijden werd de pitchingmachine opgezet en mocht je proberen de ballen weg te slaan. Dat bleek voor velen moeilijker dan gedacht. In deze pauze vlogen niet alleen de ballen uit de pitchingmachine, maar ook de tosti’s en broodjes knakworst waren niet aan te slepen. De kantinecommissie had de zaken goed voor elkaar en er was een ruime keuze in gezonde, zoet, hartige, warme en koude lekkernijen.
In de laatste ronde met wedstrijden werd er op het ene veld gespeeld om de 3e en 4e plaats en op het andere veld om de beker. 🏆
Team Jongeneel had een belangrijke taak om de titel te verdedigen. Met o.a. vrienden en familie Drenthen-Ekkelenkamp-Jonkeren moesten ze het opnemen tegen team Hartgerink-Van der Kamp-Den Hartogh, maar dat bleek een brug te ver. Met een ruime overwinning werd de beker in ontvangst genomen door team Hartgerink. De verloting was wederom een groot succes! Paul Lucassen, voorzitter van de Cubs presenteerde dit spektakel en leuke prijzen werden verloot: van waardebonnen van café De Buurman tot kruidkoek, USB-sticks en bellenblaas. De commissie werd bedankt en Rick Hamoen, als jonge organisator, werd nog even extra in het zonnetje gezet.
Als afsluiting was er de BBQ. Onder het genot van lekker geroosterd vlees, frisse salades, stokbrood, bier en fris werd er nagepraat en gelachen over het succesvolle toernooi. 🍗🥩🥓🍔🥖🥗🌽🍹🍻
 
Op naar volgend jaar! GoCubsGo

No Replies to "Impressie van een ontzettend leuke familiedag! (deel 3)"


    Got something to say?

    Some html is OK