Familiedag Cubs 2016

Met een voorzichtig zonnetje, na een enkele spat regen, ging de jaarlijkse familiedag van start. Er waren maar liefst zes goed gevulde teams die de strijd met elkaar aangingen. Van BlueJays tot NewYork Yankees…er werd fanatiek gespeeld om de wisselbeker. Tussen de wedstrijden door waren er versnaperingen te krijgen die horen bij zo’n dag. Wat dat betreft hielden de tosti’s, hamburgers en ijsjes hun eigen race.
De kinderen speelden een beeball wedstrijd en een ieder mocht proberen om de ballen te slaan die vanuit het pitchingkanon op volle kracht werden gevuurd. Na de wedstrijden werd er op het terras, onder leiding van grillmeister Ewald Lahdo, gebarbecued en werd er flink gesmuld van de ambachtelijke köfte gemaakt door Firyal. Na de verloting, waar mooie prijzen werden gewonnen, werd de uitslag bekend gemaakt. Helaas had het team van vorig jaar het net niet gehaald om de titel te behouden en eindigden ze op een mooie tweede plaats.
De NewYork Yankees gingen er met de winst vandoor. Al met al kijkt Cubs terug op een super geslaagd en bovenal gezellig toernooi! Volgend weekend zijn er geen wedstrijden, maar het weekend daarop zal er weer volop gespeeld worden op RiversidePark.

  • Zaterdag 25 juni speelt de jeugd tegen de Vrijbuiters om 11:00 uur.
  • Zondag, 26 juni speelt het herenteam tegen Caps uit Hoogeveen om 13:30 uur.

U bent allen van harte welkom! GoCubsGo!