Cubs wint eenvoudig van Caps

Na een half uur wachten i.v.m. een onweersbui ging de wedstrijd van start. Arne Hoek was startend werper en deed dat naar behoren. Al snel werden er drie uiten gemaakt, waaronder een vangbal van Hans de Lange. Nu konden de Hardenbergers laten zien waarvoor ze gekomen waren. Cubs had een sterk team op de been gebracht en dat was te merken. De pitcher van Caps gooide ballen waarop je goed kon slaan. Na 16 slagbeurten stond het 11-1. De tweede inning was de pitcher van Cubs geheel op dreef en met drie keer drie slag uit, kon Cubs proberen om de voorsprong te vergroten. Er werden maar liefst 11 mooie honkslagen geslagen! In de derde inning kwamen er nog eens drie punten bij en met een stand van 26-1 gingen ze de vierde en laatste inning in. Daan Verboom nam de bal van Arne over en Martijn Hartgerink verving catcher Jeroen van de Berg. Uiteindelijk werd het 26-4.
 
Ook de jeugd heeft een mooie en goede wedstrijd gespeeld.
Zij wonnen met 11-2 van De Vrijbuiters.
 
Volgend weekend, zaterdag 2 juli, speelt de jeugd thuis tegen De Uitsmijters uit Almelo. Zij staan momenteel nummer één!
Deze wedstrijd begint om 11:00 uur.Het herenteam hoeft niet te spelen. Zij gaan zich voorbereiden om het weekend daarop, thuis weer te knallen tegen Northern Stars uit Leeuwarden.
 
GoCubsGo!