BijOnsDagkamp

Ook dit jaar doet Cubs van harte mee aan BijOnsDagkamp!
Dinsdag, 28 augustus krijgen de kids een clinic honkbal!
Voor meer informatie kijk op www.bijonsdagkamp.nl

Bij Ons Dagkamp bestaat 5 jaar!
– 5 zomerse weken
– meer dan 450 activiteiten
– honderden blije gezichten
– nieuwe vriendschappen
– duizenden nieuwe herinneringen
– een dikke 5 sterren op Facebook
En omdat we het nog nét zo leuk vinden als 5 jaar geleden, gaan we ook deze zomer gewoon weer een Bij Ons Dagkamp organiseren en wel vanaf maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De locatie is natuurgebied de Oldemeijer in Hardenberg. Alle kinderen uit de gemeente Hardenberg zijn van harte welkom!

Een zomerkamp is een fantastische ervaring Bij Ons! Overdag op avontuur in het bos en op ontdekkingstocht naar het talent van jouw kind(eren). Bij Ons krijgt jouw kind de vrijheid om creatief aan de slag te gaan, de natuur te ontdekken, de cultuur te beleven en zich sportief uit te leven. ’s Avonds komt jouw kind thuis vol verhalen. De volgende ochtend staan wij weer voor de kinderen klaar met een heel nieuw programma. Het grote aanbod aan activiteiten wordt begeleid door deskundige trainers/docenten van verenigingen en organisaties uit de regio.
Door mee te doen aan ons zomerkamp worden de kinderen gestimuleerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij Bij Ons behandelen we elkaar met respect, beleven we veel plezier en sluiten we nieuwe vriendschappen.

Ruud en Priscilla Pleeging