Aspiranten Cubs ontvangen certificaat T&T honkbalclinics

De afgelopen 7 zaterdagen hebben de aspiranten van de Cubs deelgenomen aan de T&T Winterschool Honk- en Softbal in Hengelo.

Tijdens deze clinics wordt intensief getraind op het verbeteren van de techniek van het fielden, catchen of pitchen. Al een paar jaar gaan er een aantal leden van de Cubs naar deze wintertraining, maar dit jaar waren ze voor het eerst met het hele team. Goed voor de teambuilding! Met veel plezier is er de afgelopen weken getraind en zaterdag 15 december mochten Stan, Dannieck, Marijn, Bryan, Ruben, Yannick, Dana, Dialo, Niels en Linn (helaas niet op de foto) het certificaat van deelname in ontvangst nemen.
Nieuw dit jaar was de uitreiking van de Prospect Award. Ook deze award mocht mee terug naar de Cubs. Bryan Salomons was genomineerd in de categorie pitchen, en mocht uiteindelijk de eerste prospect award in ontvangst nemen.

Kortom, een zeer geslaagde wintertraining waarbij dit leuke aspirantenteam veel geleerd heeft en nu al uitkijkt naar de start van het nieuwe seizoen.